Klassiek!beleven

Onder de noemer ‘Klassiek!beleven in de Westhoek’ slaan de cultuurdiensten van Heuvelland, Poperinge, Zonnebeke en Cultuurcentrum Het Perron de handen in elkaar om een gevarieerd en kwalitatief programma klassieke muziek aan te bieden.

Ons doel? Spreiding en presentatie van klassieke topensembles en -orkesten op verschillende locaties in de regio. Als partner van Supernova bieden we ook jong talent een podium. Verwacht u aan jonge musici die u omver zullen blazen door hun kwaliteit en enthousiasme.

Daarnaast bieden we u bij 3 van de 7 concerten een vormingstraject aan: 2 avonden in de week voor (en na) het concert om belevingsgericht bij te leren over de centrale componist, stijlperiode, … Voor de uitwerking van deze trajecten werken we samen met dé Academie Ieper en Kunstacademie Poperinge.

 

abo klassiek!beleven & abo+ klassiek!beleven

Voordelig genieten van klassieke concerten in eigen streek? Dan raden we de abo klassiek!beleven aan. Bij aankoop van dit abonnement krijgt u toegang tot alle klassieke concerten in seizoen 20|21. De kostprijs voor de 7 concerten bedraagt 95 euro. 

Wenst u ook de vormingstrajecten te volgen? Dan opteert u beter voor abo+ klassiek!beleven.
Voor de 7 concerten en drie vormingstrajecten betaalt u 110 euro.

Zo mist u geen enkele van de klassiek!beleven evenementen.