Klassiek!beleven

Onder de noemer ‘Klassiek!beleven in de Westhoek’ slaan de cultuurdiensten van Heuvelland, Poperinge, Zonnebeke en Cultuurcentrum Het Perron de handen in elkaar om een gevarieerd en kwalitatief programma klassieke muziek aan te bieden.

Ons doel? Spreiding en presentatie van klassieke topensembles en -orkesten op verschillende locaties in de regio. Als partner van Supernova bieden we ook jong talent een podium. Verwacht u aan jonge musici die u omver zullen blazen door hun kwaliteit en enthousiasme.

Totaalbeleving staat bij ons centraal: naast spreiding en presentatie, werken we heel intens aan participatie en educatie. Bij ieder concert hoort een programmablaadje of inleiding. Daarmee gaan we dieper in op de gepresenteerde composities, de componisten en/of het ensemble zelf. 

Daarnaast bieden we u bij 3 van de 7 concerten een vormingstraject aan:1 of  2 avonden in de week voor (en na) het concert om belevingsgericht bij te leren over de centrale componist, stijlperiode, … Voor de uitwerking van deze trajecten werken we samen met dé Academie Ieper en Kunstacademie Poperinge.

 

abo klassiek!beleven & abo+ klassiek!beleven

Voordelig genieten van klassieke concerten in eigen streek? Dan raden we de abo klassiek!beleven aan. U hebt de keuze uit twee abonnementen: abo klassiek!beleven of abo+-klassiek!beleven.

abo klassiek!beleven (enkel concerten)
Bij aankoop van dit abonnement krijgt u toegang tot alle klassieke concerten in seizoen 2021|2022. De kostprijs voor de 6 concerten bedraagt 97 euro. 

abo+ klassiek!beleven (concerten + vorming)
Bij aankoop van dit abonnement krijgt u toegang tot alle klassieke concerten in seizoen 2021|2022 en de drie vormingstrajecten.
Voor de 6 concerten en drie vormingstrajecten betaalt u 117 euro.