Klassiek!beleven

Onder de noemer ‘Klassiek!beleven in de Westhoek’ slaan de cultuurdiensten van Heuvelland, Poperinge, Zonnebeke en Cultuurcentrum Het Perron de handen in elkaar om een gevarieerd en kwalitatief programma klassieke muziek aan te bieden.

Ons doel? Spreiding en presentatie van klassieke topensembles en -orkesten op verschillende locaties in de regio. Als partner van Supernova bieden we ook jong talent een podium. Verwacht u aan jonge musici die u omver zullen blazen door hun kwaliteit en enthousiasme.

Totaalbeleving staat bij ons centraal: naast spreiding en presentatie, werken we heel intens aan participatie en educatie. Bij ieder concert hoort een programmablaadje of inleiding. Daarmee gaan we dieper in op de gepresenteerde composities, de componisten en/of het ensemble zelf.

Voordelig genieten? Bekijk zeker eens ons abo-klassiek (onderaan)

abo klassiek!beleven

Voordelig genieten van klassieke concerten in eigen streek? Dan raden we de abo klassiek!beleven aan. 

abo klassiek!beleven
Bij aankoop van dit abonnement krijgt u toegang tot alle (betalende) klassieke concerten in seizoen 2022|2023. Voor 6 topconcerten betaal je dus 103 euro. Vergeet ook niet in te tekenen op het gratis 'Supernova' aanbod in samenwerking met Kunstenfestival Watou. 

Bovendien schrijf je als abo-houder in tegen voordeeltarief (2 euro) voor de vormingsavond met Jan Christiaens op 29.11.2023.